Tesla S85

Hem / Tesla Model S

Tesla S85 kan mycket väl ses som den bästa elbilen på marknaden, eller är det kanske till och med den bästa bilen överlag? Tesla S85 gjorde en enorm succé och passar för människor med många olika typer av behov. Bilen har en totallängd på 498 cm och erbjuder fem sittplatser. Det går även att lägga till ytterligare två sittplatser för den större familjen. Med ett bagageutrymme på 895 liter får du plats med allt du behöver och en full laddning ger en räckvidd på över 47 mil.

Tesla försäkring

Att ha en bilförsäkring är viktigt för att ditt fordon ska vara skyddat, men köper du en Tesla S85 är försäkringen kanske ännu viktigare. Väljer du att köpa bilen direkt från tillverkaren får du automatiskt med en Tesla försäkring som täcker dig under ett bra tag framöver, men därefter behöver du hitta en ny. Watercirles erbjuder försäkring av Tesla som är rankad nummer ett hos Konsumeternas.se, försäkringen är även miljömärkt. Eftersom priset på en Teslaförsäkring beror på många olika faktorer, så är det enklast att kontakta försäkringbolaget i fråga för att få ett exakt pris. I vår artikel Bilförsäkring - Frågor och svar kan du lära dig mer om olika typer av försäkringar till bil.

Pris Tesla Model S

Är du på jakt efter en Tesla Model S? Är det här drömbilen som du alltid velat ha eller vill du kanske köpa en bil som också är en fantastisk investering? Då behöver du vara beredd på att punga ut med en hel del pengar. Pris för Tesla Model S ligger nämligen på över 900 000 kronor - 909 990 kr för att vara exakt och detta är endast ett från-pris.

Foliera Tesla

Att foliera bilen är ett populärt alternativ för att ändra färgen eller skydda lacken från skador. Foliering innebär att man använder speciella bilfolier, som är som klistermärken, för att täcka ytan på bilen och ge den ett nytt utseende. Är du intresserad av att foliera din Tesla? Det finns olika typer av folier att välja mellan, inklusive matta, glänsande, satin och färgade folier.

Hur långt går en Tesla?

En mycket vanlig fundering är "hur långt går en Tesla?" och svaret varierar beroende på vilken modell man tittar på. Är det en Tesla Model S85 kan du räkna med en räckvidd på över 60 mil, medan en Tesla Model 3 har en räckvidd på ca 50 mil. Räckvidden är beräknad för en bil som är fullt laddad, vilket tar ca 6 timmar.

Tesla konkurrenter

Tesla har helt klart legat i framkant med sina praktiska, snygga och välfungerande elbilar med bästa teknologi, men det innebär inte att det inte kommer ut konkurrenter på marknaden. En av Teslas konkurrenter som är på frammarsch är den kinesiska biltillverkaren Nio. Det sägs att de skapar en modell som kommer att överträffa även Tesla Model S och med det sagt är Tesla konkurrenter helt klart på intåg.

Lastbilsdelar och tillbehör

Har du en lastbil och är på utkig efter delar och tillbehör? Kolla in vår guide till Lastbilsdelar och tillbehör och få mest möjligt ut av din lastbil. Oavset om du kör Volvo, Svania eller kanske Mercedes finns det massor olika delar och tillbehör som kan effektivisera ditt arbetssätt med lastbilen.