Återförsäljare BMW

Hem / BMW

BMW – eller Bayerische Motoren Werke – är ett tyskt bilmärke som är populärt i Sverige och går att köpa hos flera återförsäljare av BMW runt om i landet. Du kan köpa såväl en begagnad BMW som ny bil hos de flesta auktoriserade återförsäljare för märket, och många erbjuder dig även att hyra eller leasa bilen om du vet med dig att du bara behöver den under en viss tid eller inte har behov av att faktiskt köpa bilen. Flera återförsäljare hjälper dig också med finansiering av köpet, exempelvis med lån eller uppdelning av betalning, baserat på vilka förutsättningar du har.

Bilia

Bilia är en återförsäljare av bilar som grundades 1929, och som sedan dess har blivit en av de största återförsäljarna i Europa. Företaget har omkring 140 anläggningar i Sverige och flera andra europeiska länder – främst i och runt omkring större städer – som är specialiserade på olika märken. Utöver försäljning av bilar erbjuder de tjänster relaterade till service och verkstad, och säljer tillbehör och reservdelar till bilar. De säljer också begagnade bilar på auktion genom sin webbsida Bilia Outlet.


 • Erbjuder att köra ut bilen till ditt hem eller överenskommen plats för provkörning om du inte har möjlighet att ta dig till dem.
 • Har möjlighet för videobaserade möten på distans om du inte kan eller vill ta dig till en av Bilias anläggningar.
 • Erbjuder dig att använda Biliakortet, ett Visakort med erbjudanden, bonusar och rabatter, både inom bil och på andra affärer och verksamheter.

Här finns Bilia

Göteborg, Borås, Trollhättan, Uddevalla, Stockholm

Till Bilia

Förenade bil

Förenade bil grundades 1921 i Malmö, och säljer sedan 1951 bilar från BMW. De är därmed en av Sveriges äldsta företag som sysslar med försäljning av bilar, och bland de största i södra Sverige. De är verksamma i Skåne, och har anläggningar på fem orter runt om i länet, där du inte bara kan köpa, sälja och provköra bilar, utan även få service och tjänster inom verkstad utförda samt köpa alla typer av tillbehör och reservdelar.


 • Smidigt belägen på flera större och mellanstora orter, vilket gör att de aldrig är långt borta för dig i Skåne.
 • Vänder sig till både dig som privatperson och som driver ett företag, med både försäljning och leasing av sina bilar beroende på dina behov.
 • Håller i flera event där du kan tränas i förarteknik eller prova på särskilda spännande bilar.

Här finns Förenade Bil

Malmö, Lund, Helsingborg, Kristianstad, Ängelholm

Till Förenade bil

Holmgrens bil

Holmgrens bil är en återförsäljare som grundades 1960 i Jönköping, och som nu har blivit ett av de största företagen inom bil i Sverige med många anläggningar runt om i landet. Du kan utöver att sälja och att köpa nya och begagnade bilar hos dem även köpa en husvagn eller en husbil, samt leasa en bil för dig som inte vill lägga ut hela summan för ett köp eller bara behöver den under en viss tid.


 • Erbjuder hjälp med finansiering via sitt dotterbolag Holmgrens finans, till exempel genom mindre lån och uppdelning av betalningen.
 • Erbjuder flera olika tjänster inom service och verkstad, inklusive lagning av stenskott och byte av glasrutor på bilen.
 • Har omfattande garantier med höga krav på kvalitet för de begagnade bilar de säljer, kategoriserade efter bilens ålder och dess körsträcka.

Här finns Holmgrens bil

Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Linköping, Norrköping, Nyköping, Nässjö, Skövde, Vetlanda, Vimmerby, Värnamo, Växjö, Örebro

Till Holmgrens bil

JE68

Etablerad för 20 år sedan, har JE68 vuxit till att bli en ledande återförsäljare av motorcyklar i Sverige, känd för sitt engagemang för kvalitet, mångsidighet och enastående kundservice. Som Sveriges största auktoriserade återförsäljare av bland annat BMW motorcyklar, erbjuder de ett brett sortiment av motorcyklar, tillbehör, reservdelar och kläder. Vare sig du föredrar grusvägar eller landsvägar, finner du allt du behöver hos JE68. Med deras djupa erfarenhet i branschen, är vi det självklara valet för både nybörjare och erfarna motorcyklister som söker det allra senaste inom motorcyklar, tillbehör och säkerhetsutrustning. Upptäck deras omfattande utbud och hitta din perfekta BMW motorcykel hos JE68.


 • Toppmodern verkstad som är utrustad med de absolut senaste specialverktygen och diagnosutrustningen.
 • Lån av motorcykel under service eller reparation.
 • Möjlighet att hyra BMW motorcykel.

Här finns JE68

Löddeköpinge

Till JE68

Hedin bil

Hedin bil är en återförsäljare som grundades 1985 i Borås, och som sedan successivt utökades genom landet genom att de dels byggde nya anläggningar, dels köpte upp mindre redan existerande sådana. De säljer både nya och begagnade bilar, inklusive transport- och lastbilar, och du kan även sälja din tidigare bil till dem. De vänder sig till såväl privatpersoner som företag, och erbjuder även service och verkstadstjänster, samt försäljning av reservdelar, däck och andra tillbehör; däcken och fälgarna går även att köpa via deras webbshop.


 • Erbjuder dig hjälp med finansiering och försäkring av din bil, och erbjuder även leasing för dig som inte vill köpa bilen.
 • Har över hundra anläggningar runt om i Sverige, vilket gör det lätt att hitta en som ligger på ett rimligt avstånd från dig.
 • Arbetar med miljö och hållbarhet, och har blivit certifierade i enlighet med ISO 9001 och 14001.

Här finns Hedin bil

Göteborg, Malmö, Stockholm, Bohuslän, Halland, Närke, Skåne, Småland, Södermanland, Västmanland, Uppland, Värmland, Västergötland, Östergötland, Västerbotten, Gästrikland, Jämtland, Norrbotten

Till Hedin bil

Lunds bil

Lunds bil är en återförsäljare som grundades 1989 i Varberg, och som säljer både nya och begagnade bilar till både dig som privatperson och till dig som driver ett företag, eller leasar för dig som inte vill köpa bilen eller som bara behöver den under en viss tid. De erbjuder även service och tjänster inom verkstad för din BMW – oavsett om det gäller en personbil eller transportbil – samt rekonditionering. Du kan även köpa tillbehör och reservdelar till bilen.


 • Har en modern och auktoriserad verkstad som hjälper dig med service och lagning på alla BMW oavsett typ av bil.
 • En stor återförsäljare som vänder sig till hela Halland i sin verksamhet med sin expertis inom BMW.
 • Erbjuder ett stort utbud av bilar – både de allra senaste modellerna och äldre, både nytt och begagnat, och både person- och transportbilar.

Här finns Lunds bil

Varberg

Till Lunds bil

Lindholms bil

Lindholms bil är en återförsäljare som grundades 1998, och som sedan dess har vuxit och nu finns på två orter i Sverige. De säljer bilar till både företag och privatperson, samt hyr ut och låter dig leasa om du bara behöver bilen under en viss period eller inte vill köpa den. De erbjuder även service, samt har ett bilspa där de utför flera typer av bilvård, inklusive keramisk lackförsegling, lackering, polering, tvätt och olika typer av renovering.


 • Erbjuder bilvård och renovering via ett så kallat bilspa, för att göra din bil så fin och fräsch som möjligt.
 • Erbjuder en tjänst där de kommer och hämtar samt lämnar bilar köpta hos dem för service medan du håller på med något annat.
 • Erbjuder utöver privatbilar även transport- och tjänstebilar för dig och ditt företag, med möjlighet för leasing.

Här finns Lindholms bil

Umeå, Örnsköldsvik

Till Lindholms bil

Moberg bil

Moberg bil är en återförsäljare som grundades 2016 i Göteborg, som fokuserar på att sälja, köpa och byta begagnade bilar. Utöver detta bedriver de även tjänster inom verkstad för däck och bilen som helhet, där du kan få service och reparation utförd. De erbjuder även däckhotell – det vill säga förvaring av dina sommar- respektive vinterdäck åt dig när du använder den andra uppsättningen, något som är särskilt smidigt för dig som inte har så mycket utrymme i hemmet eller på företaget.


 • Har fokus på begagnade bilar, med processer för att kunna garantera kvalitet, och köper därför främst in tidigare leasingbilar.
 • Erbjuder en certifierad verkstad för service och reparation av bilar av alla modeller och märken, med möjlighet att låna en lånebil.
 • Erbjuder ett däckhotell där du smidigt får ett utrymme till att förvara dina sommar- eller vinterdäck när du inte använder dem.

Här finns Moberg bil

Göteborg

Till Moberg bil

Molin bil

Molin bil är en återförsäljare som grundades 1989 i Sundsvall. De vänder sig till såväl privatpersoner som företag, och både säljer och köper bilar – samt erbjuder leasing och uthyrning av bilar för dig som enbart behöver bilen under en viss tid eller som inte vill köpa den. De erbjuder även service, reparation och bilvård. Molin bil är den största återförsäljaren av BMW i norra Sverige, och har en stor anläggning på tre våningar som är smidigt belägen vid Sundsvallsbron.


 • Den största återförsäljaren i norra Sverige, med en smidigt placerad och lättåtkommen anläggning på tre våningar.
 • Har ett fokus på miljö och hållbarhet, bland annat med ett eget reningssystem för vatten från deras biltvätt och service.
 • Erbjuder ett gym med utsikt över havet för sina kunder att använda medan de väntar på att verkstaden ska bli färdig med servicen.

Här finns Molin bil

Sundsvall

Till Molin bil

Bendt bil

Bendt bil är en familjeägd återförsäljare av flera märken inklusive BMW, som grundades 1970 i Halmstad. De utgår fortfarande från samma plats, men har vuxit till att leverera 2000 bilar varje år. De säljer och leasar bilar – både begagnade och nya – och vänder sig såväl till privatpersoner som till företag. Utöver försäljning så erbjuder de också service, reparationer och rekonditionering i sin verkstad, samt har ett däckhotell där du kan lagra dina sommar- eller vinterdäck när de inte används.


 • Har hand om både person- och transportbilar på sin verkstad, där de också utför sådant som rekonditionering, lackering, tvätt och andra typer av bilvård.
 • Erbjuder i samarbete med finansbolag hjälp med finansiering inför köp eller leasing av deras bilar, till exempel i form av mindre lån.
 • Erbjuder demontering av bilar av flera olika märken, med certifiering inom miljö och hållbarhet.

Här finns Bendt bil

Halmstad

Till Bendt bil

Autowåx bil

Autowåx bil är en familjeägd återförsäljare som grundades 1996 i Karlstad, och som fortfarande finns kvar på samma plats. De fokuserar på BMW i sin verksamhet, som bland annat involverar försäljning av nya och begagnade bilar till både privatpersoner och företag, samt försäljning av tillbehör och reservdelar och uthyrning av bilar. De utför även service och reparationer i sin verkstad i anslutning till sin anläggning, men erbjuder också tjänster inom rekonditionering och bilvård, som tvätt, renovering och vaxning.


 • Jobbar inte bara med försäljning, service och reparation, utan också rekonditionering och bilvård för att få din bil att nå sin fulla potential.
 • Är partner med satsningen Arbetsmarknadskunskap, genom vilka ungdomar på ett praktiskt sätt får lära sig om arbetsmarknaden.
 • Säljer i samma lokal mat på sin restaurang Isetta Bar, där du kan äta medan du väntar på att servicen ska bli klar.

Här finns Autowåx

Karlstad

Till Autowåx