Mazda MX 5 2015

Hem / Mazda MX 5

Mazda MX 5 2015, även kallat Miata, är en uppdaterad version av den klassiska sportvagnen från Storbritannien. Här får du en lätt och liten cabriolet med två säten och en motor som ger både fram och bak drift. För att göra bilen lättare än sin föregångare har man även dragit av hela 100 kilo, samtidigt som man gjort kupén större och mer rymlig. Är du längre än genomsnittet kommer denna rymliga bil att ge dig stor körglädje.

Mazda MX 5 2017

Med Mazda MX 5 2017 valde man att ta till helt nya höjder när man skapade en fin och trevlig bil som lämpar sig utmärkt för varma sommardagar. Bilen kan naturligtvis köras året runt och har ett upp- och nedfällbart tak i hardtop. Med Mazda MX 5 2017 får du en mycket härlig och säker bil som har de klassiska sportbilsformerna. Den snygga designen och den stora bekvämligheten ger dig en optimal körupplevelse.

Mazda mx-5 test

I test har Mazda MX-5 visat sig prestera väldigt bra. Bilen har fina och trevliga köregenskaper och en snygg kaross som på många sätt liknar en Corvette. Tittar man däremot på bakdelen av bilen har den i stället många likheter med Jaguaren och genom att den blev en av världens mest sålda bilar i sportkategorin är det ingen tvekan om att de har lyckats med den.

Mazda mx-5 begagnad

Då Mazda MX-5 sällan kostar mer än den vanliga standardbilen är det många som väljer att köpa den ny, men en begagnad Mazda MX-5 är också ett bra alternativ. Vill du köpa en Mazda MX-5 begagnad kan du hitta återförsäljare över hela Sverige som erbjuder modeller från den populära tillverkaren, exempelvis bilweb.se. På så sätt kan du komma undan ännu billigare och fortfarande få en bra och hållbar bil.