Aston Martin Vanquish Volante

Hem / Aston Martin Vanquish

Aston Martin Vanquish Volante är en vacker och fin cabriolet med en glänsande och fläckfri kaross. Det här är den 11:e mest populära modellen som finns från tillverkaren och de mest eftertraktade färgerna på bilen går i gråa nyanser. Här ser man också att majoriteten av alla Vanquish Volante använder sig av bensin som drivmedel och i snitt ligger en bilmodell från 2016 på ca 1,5 miljoner kronor. Drömmer du om att susa fram med vinden i håret är Vanquish Volante det självklara valet.

Aston Martin Vanquish v12

Aston Martin Vanquish v12 är inte bara en bil som har en otroligt lyxig och sportig design, utan det är också en bil som kan ta dig fram på racerbanan riktigt snabbt. S:et i namnet beskriver den extra boost som bilen har fått till din fantastiskt kraftfulla V12 motor. Med hjälp av denna boost kan bilen komma upp i hela 603 hästkrafter.

Vanquish Zagato

Vanquish Zagato gjorde en stor succé vilket ledde till att Aston Martin bestämde sig för att tillverka den i 99 exemplar. Vanquish Zagato skiljer sig en aning när det kommer till coupén från den tidigare modellen, eftersom man här valt att ge bakdelen en mycket slankare och finare utformning. Dock behåller man fortfarande den starka V12-motorn som ger bilen dess 600+ hästkrafter.

Vanquish S

År 2016 valde Aston Martin att bygga om den tidigare SuperGT för att på så sätt skapa en bil med en mycket skarpare och snyggare design. Vanquish S blev resultatet och här får du en bil med en maximal styrka och ett mer atletiskt utförande än den tidigare originalbilen. Här har man valt att lägga fokus på chassit och motorn, men även aerodynamiken för bättre körupplevelse och prestanda.

Aston Martin Vanquish pris

Hur mycket du kommer att få betala för din Aston Martin är svårt att säga, eftersom olika modeller har olika prisklasser. Majoriteten av alla bilar som kommer från tillverkaren har dock ett pris på ca 1.5–1.9 miljoner kronor. Är det en Aston Martin Vanquish du är intresserad av ligger priset på 1 960 000 kronor för en ny bil. Hos exempelvis Wayke.se kan du hitta ett utbud av begagnade Aston Martin modeller.

Aston Martin Vanquish

Aston Martin modeller

Aston Martin har helt klart legat i när det kommer till att skapa olika bilmodeller som alla är unika i sitt slag. Många av bilarna tillverkas i en mycket begränsad upplaga. Här hittar du bland annat modeller som Aston Martin DB 11 och DB 8, men också Vanquish, Vantage, Cygnet, Virage Volante, Rapide, Vantage Roadster, Aston Martin DB 7 och många fler.