Hyrbil

Hem / Hyr bil

Om du söker hyrbil finns det många olika biluthyrare som exempelvis populära Mabi.se som låter dig välja mellan klassiska modeller såväl som mer sportiga och moderna alternativ. Du hittar även familjebilar, företagsbilar eller små bilar som passar för dig med snävt parkeringsutrymme. En hyrbil kan du ha under några timmar, men också under loppet av flera dagar. Vi hjälper dig att hitta bra biluthyrare att lita på!

Biluthyrare

Är du osäker på vilken biluthyrare du ska välja? Det smidigaste och enklaste sättet att hyra bil är genom att vända sig till uthyrningsbilar.se som sammanställer och listar biluthyrare och hyrbilsfirmor. Visst kan du även ta en hyrbil på bensinmackar runt om i Sverige, men det är inte alltid kul att ha en bil där man skyltar med bensinmackens logga. Se till att jämföra priser och läs igenom avtalen noga så att du hittar en biluthyrare du känner dig trygg med.

Hyrbil Göteborg


Letar du efter en hyrbil i Göteborg finns här ett flertal olika alternativ att välja mellan. Mabi.se erbjuder biluthyrning och har flertalet stationer i Göteborg där du i en kartvy kan hitta den station som finns närmast dig. De erbjuder såklart även hyrbilar direkt från flygplatsen. I övrigt finns det många kända och mer okända biluthyrare som erbjuder dig bra och trygga bilar att hyra över dagen eller under loppet av flera dagar. Både villkor såväl som priser kan variera ganska kraftigt, såväl som försäkringar.

Hyrbil Malmö


Om du söker hyrbil i Malmö kan du även här hitta flertalet hyrbilstationer via Mabi.se. De har biluthyrningsstationer på flygplatsen såväl som i centrala Malmö där du hittar bemannade stationer hos Hedin Bil och Hedbergs bil. Väljer du i stället Mechanum eller KC Motors KIA så finner du obemannade depåstationer där du enkelt kan hämta och lämna förbokade hyrbilar.

Hyrbil Stockholm


För en Hyrbil i Stockholm kan du välja bland närmare 20 olika hyrbilsstationer via Mabi.se. Utspridda från flygplatsen via de centrala delarna hela vägen ut till Tyresö. Utöver vanliga hyrbilar kan du även hyra lastbilar, minibussar och elbilar. Perfekt för dig som kanske behöver en större bil vid flytt eller för dig som turist som vill hinna uppleva många olika turistmål under din resa.

Hyra elbil

Att hyra elbil är idag lika enkelt som att hyra en bil som drivs med diesel eller bensin. Hos uthyrningsbilar.se kan du läsa mer om att hyra elbil. Elbilar är smidiga och bra alternativ för den som vill värna om miljön och samtidigt ha en bil som är trygg och säker. Väljer du att hyra en modern Tesla kan du dessutom få en räckvidd på hela 51 mil per laddning.

Vad kostar det att hyra bil

Vad kostar det att hyra bil? Ja, det är en fråga som inte är alltför lätt att besvara. Kostnaderna för att hyra bil kan variera väldigt kraftigt och beror bland annat på vilken biluthyrare du väljer att hyra från och vilken typ av bil och årsmodell du är intresserad av. Kostnaderna brukar även stiga om du är under 25 år. En normalstor bil kostar ca 600 kronor om dagen.