Nissan GT-R

Hem / Nissan GT-R

Nissan GT-R är helt klart den optimala bilen för dig som söker en riktigt snabb och kraftfull bil som kan ta dig fram på vägarna. Här får du inte bara en bil med ett turboaggregat och en maxhastighet på 315 km i timmen, utan du får också en 3,9 liter V6 motor och en tankvolym på 74 liter. Med hästkrafter på 419–441 kW kan du susa fram på vägarna med den vassaste prestanda du kan tänka dig.

Köpa Nissan

Har du inte möjlighet att köpa Nissan GT-R så kanske någon av Nissans andra modeller, som inte är sportbilar är någonting för dig. Nissan är ett bilmärke som länge varit mycket populärt i Sverige. Bilarna är kända för att vara pålitliga, mångsidiga och smidiga i sin utformning och passar bra för många olika ändamål.

Nissan återförsäljare

Om du letar efter Nissan återförsäljare kan du hitta alla återförsäljare på Nissan.se. Med sin interaktiva karta är det lätt att hitta din närmaste Nissan återförsäljare. En auktoriserad återförsäljare för Nissan säljer ofta både nya och begagnade bilar och dessutom erbjuder reparationstjänst.

Nissan bilmodeller

Nissan bilmodeller finns det helt klart gott om och här kan vi nästan garantera att du kommer hitta en modell som passar dig. Nissan ligger bland annat bakom Micra, Qashqai, Juke Crossover, X-trail, Leaf, Ariya, GT-R och många fler. Leaf passar för dig som söker en eldriven familjebil, medan Navara är en smartare bil för dig som behöver något mer robust. Det finns en mängd återförsäljare av Nissan-bilar i Sverige. Läs mer om Nissan återförsäljare och var du hittar dem för att kunna provköra din nästa drömbil.