Att leasa bil

Hem / Leasa bil

Har du inte råd eller möjlighet att köpa din egen bil kan leasing vara ett bättre alternativ. Privatleasing lämpar sig även för dig som gärna byter bilmodell med jämna mellanrum eller som vill slippa ha koll på försäkringar och papper. Att leasa bil är mycket enkelt och ett sätt att spara pengar och samtidigt få tillgång till de senaste bilmodellerna. Krav för att leasa bil är vanligtvis minst 18 år, svenskt personnummer och fast anställning.

Leasa bil online

Det smidigaste och absolut enklaste sättet att leasa en bil är genom att använda sig av internet. När du vill leasa bil online rekommenderar vi att du använder dig av en jämförelsetjänst, för att på så sätt hitta den bästa och billigaste bilen att leasa som passar dina behov. På internet får du möjlighet att se vilka bilmodeller och märken som har bästa pris. Välj mellan BMW, Tesla och mycket mer!

Leasa en Tesla

Har du funderat på att köpa en elbil, men är osäker på om elbilen är något som passar dig? Ett bra alternativ kan då vara att först leasa en Tesla och känna på hur bilen känns. Tesla är ett mycket miljövänligt och bra val för dig som vill kunna åka långt på en laddning. Bilarna kan dock vara dyra att leasa så se till att jämföra alternativ. På Wasakredit.se så kan du exempelvis leasa en Tesla Model 3 för 5790 kr per månad + moms.

Privatleasing av olika bilmodeller

Vill du leasa exempelvis en BMW så erbjuder Holmgrensbil.se privatleasing och BMW leasing till privatpersoner och företag. Då får du hyra en valfri bil under en avtalad period, vanligtvis 36 månader med fri service. När avtalsperioden är slut får du själv välja om du vill fortsätta genom att välja en ny bil att leasa eller om du vill avsluta leasingen helt. Fördelarna med leasing är att du slipper äga din bil och, undviker servicekostnader och värdeminskningar.

Privatleasing av olika bilmodeller är ett populärt alternativ för många som inte vill äga en bil direkt. Det ger flexibilitet och en förutsägbar månadskostnad utan att binda upp stora summor kapital i ett bilköp. Privatleasing erbjuder möjligheten att byta till en helt ny bil när du önskar, vilket ger dig chansen att alltid ha en aktuell och modern bil. Vid privatleasing väljer du först bilmodell, extrautrustning och den planerade körsträckan, vilket påverkar den slutliga månadskostnaden. Läs mer om privatleasing av BMW eller privatleasing av MINI.

Långtidshyra bil

Leasing och långtidshyrning av bil är inte samma sak och något som inte bör förväxlas. Långtidshyra av bil är ett bra val om du är i behov av en bil under en längre period, till exempel om du vill hyra en månad eller hyra bil månadsvis, utan att binda dig till fordonet. På Mabi.se kan du långtidshyra bil för ett förmånligt månadspris där du även får 3000 fria km. Att långtidshyra är ett utmärkt val om du vill åka på en bilsemester i Sverige eller behöver pendla till arbetet under en period.