Köpa Lotus – Sverige

Hem / Lotus

Lotus är ett brittiskt bilmärke som utmärker sig genom sin klassiska och stilfulla design. Trots populariteten hemma i Storbritannien och hos entusiaster internationellt finns det faktiskt bara en enda auktoriserad återförsäljare där du kan köpa Lotus i Sverige, som bedriver import av bilarna direkt från Lotus fabrik i England baserat på efterfrågan från sina kunder. Du kan hos dem även få bilen besiktigad och reparerad, då de också är den enda auktoriserade verkstaden för Lotus i landet – samt få köpa reservdelar och tillbehör till din Lotus bil. Det går även att leasa bilen för dig som bara behöver den under en viss period.

Bilhallen Mjölby

Bilhallen Mjölby är en återförsäljare som sedan länge har arbetat med Nissan, men som sedan 2016 även är den enda återförsäljaren och verkstaden för det brittiska märket Lotus i Sverige, med bilar importerade direkt från England baserat på efterfrågan från sina kunder – något som de började med efter att ha importerat begagnade Lotus-bilar sedan 2010. Utöver försäljning, besiktning och reparation erbjuder de även reservdelar och tillbehör, samt leasing och uthyrning för dig som enbart behöver en bil under en viss tid. Besök Bilhallen i Mjölby för att köpa Lotus i Sverige.


  • Är sedan 2016 den enda nu verksamma auktoriserade återförsäljaren och verkstaden i Sverige som bedriver verksamhet med bilar från Lotus, något som började med eget intresse för bilarna.
  • Importerar sina Lotus-bilar direkt från fabriken i England baserat på förfrågan efter dem från sina kunder.
  • Har en av de första verkstäderna i Sverige som har fått certifikat som en Godkänd bilverkstad.