MINI Cooper återförsäljare

Hem / MINI

MINI Cooper är ett bilmärke som ursprungligen producerades av British Motor Corporation, men som sedan 2000 ägs och produceras av det tyska BMW. Det finns flera auktoriserade MINI Cooper-återförsäljare i Sverige som du kan köpa en begagnad eller ny MINI från, och som ofta dessutom erbjuder dig leasing och uthyrning i de fall du enbart behöver bilen under en viss tid. Om du behöver hjälp med finansiering är detta ofta något som du kan få hjälp med av återförsäljarna, till exempel via uppdelning av betalningen. Du kan hos de flesta MINI Cooper-återförsäljare även få besiktning, reparation och bilvård utförd.

Holmgrens bil

Holmgrens bil grundades 1960, och har sedan dess vuxit och blivit en av de största återförsäljarna av MINI i landet, med många anläggningar på olika orter i Sverige. De vänder sig till såväl privatperson som företag, och säljer både nya och begagnade bilar, samt husvagnar och husbilar. Du kan om du inte vill köpa en bil eller bara behöver den under en viss period också leasa en bil från dem. Om du behöver hjälp med finansiering kan du få detta genom deras dotterbolag Holmgrens finans.


 • Återförsäljaren har bra garantier att även deras begagnade bilar är av hög kvalitet baserat på deras körsträcka och ålder.
 • Du kan genom deras dotterbolag Holmgrens finans få hjälp med finansiering inför köp eller leasing av en bil med sådant som mindre lån.
 • De erbjuder inte bara vanliga personbilar, utan har också ett utbud av husbilar och husvagnar.

Här finns Holmgrens bil

Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Linköping, Norrköping, Nyköping, Nässjö, Skövde, Vetlanda, Vimmerby, Värnamo, Växjö, Örebro

Holmgrens bil

Hedin bil

Hedin bil är en återförsäljare som grundades 1985, och som nu finns på många håll i landet, med över hundra olika anläggningar – både sådana som de själva har startat upp och redan sedan tidigare etablerade sådana som de har köpt upp för att succesivt öka sin geografiska spridning. De vänder sig både till privatpersoner och företag, och säljer nytt och begagnat – inklusive lastbilar och transportbilar – samt erbjuder service, reparation och försäljning av reservdelar och tillbehör på sina verkstäder.


 • Har en stor geografisk täckning i Sverige i och med sina över hundra anläggningar, vilket underlättar när du letar efter en MINI Cooper-återförsäljare nära dig.
 • Hjälper dig med finansiering inför köp eller leasing av sina bilar, men också med försäkring av bilen.
 • Är certifierade inom miljö och hållbarhet på grund av deras verksamhet i enlighet med ISO 9001 och ISO 14001.

Här finns Hedin bil

Göteborg, Malmö, Stockholm, Bohuslän, Halland, Närke, Skåne, Småland, Södermanland, Västmanland, Uppland, Värmland, Västergötland, Östergötland, Västerbotten, Gästrikland, Jämtland, Norrbotten

Hedin bil

Molin bil

Molin bil grundades 1989, och hittas fortfarande på samma plats i Sundsvall, där de som återförsäljare vänder sig till privatpersoner och företag. De säljer både begagnade och nya bilar, och erbjuder sig att köpa in din gamla – och för dig som bara behöver bilen under en särskild period eller som inte vill köpa en bil går det även bra att leasa eller hyra en bil från dem. På deras verkstad kan du också få hjälp med service, lagning och olika former av bilvård.


 • Har sin anläggning vid Sundsvallsbron, vilket gör den lätt och smidig att komma åt.
 • Har på sin stora anläggning på tre våningar ett gym med en vacker havsutsikt som du kan använda medan du väntar på att servicen av din bil ska bli färdig.
 • Arbetar mycket med miljövänlighet och hållbarhet, och har ett eget reningssystem för det vatten de använder i verksamheten.

Här finns Molin bil

Sundsvall

Molin bil

Bilia

Bilia är en av de största återförsäljarna av bilar i hela Europa, och har i nuläget cirka 140 anläggningar i flera europeiska länder, inklusive flera i Sverige, som främst är belägna i och kring större städer. De vänder sig till både privatpersoner och företag, och säljer både nya och begagnade bilar; de säljer de senare på auktion via internet på deras webbsida Bilia Outlet. Denna MINI Cooper-återförsäljare erbjuder även verkstadstjänster och service, och säljer tillbehör och reservdelar till din bil.


 • Kör ut bilen till ditt hem, arbetsplats eller annan plats för dig att provköra den på om du inte har möjlighet att besöka dem på deras anläggning.
 • Erbjuder samtal på distans med video för dig som inte kan besöka dem på plats.
 • Har ett Visakort kallat Biliakortet som ger dig erbjudanden och rabatter på flera affärer, restauranger och andra verksamheter – inte bara inom bil.

Här finns Bilia

Göteborg, Borås, Trollhättan, Uddevalla, Stockholm

Bilia

Bendt bil

Den familjeägda återförsäljaren Bendt bil grundades 1970, och finns fortfarande kvar på samma plats i Halmstad. De är en stor återförsäljare, som säljer omkring 2000 bilar årligen – både nya och begagnade. De vänder sig både till dig som privatperson och till företag, och kan utöver försäljning också erbjuda sig att leasa en bil för dig som bara behöver den under en begränsad period eller som inte vill köpa en hel bil. Du kan också få service, lagning och rekonditionering utförd på deras verkstad.


 • Hjälper dig med finansiering av köp eller leasing av din nya bil i ett samarbete med finansbolag, bland annat genom att erbjuda dig lån på mindre summor.
 • Tar miljö och hållbarhet på stort allvar, och är certifierade för sin verksamhet inom detta.
 • Utför demontering, service, reparation, rekonditionering, tvätt och flera typer av bilvård åt dig, samt låter dig förvara däck på deras däckhotell.

Här finns Bendt bil

Halmstad

Bendt bil

Förenade bil

Förenade bil grundades från början i Malmö år 1921, och har sedan dess vuxit till att bli en av de största återförsäljarna i södra delen av Sverige, med flera anläggningar runt om i fem av de större orterna i Skåne. Utöver att bedriva verksamhet inom försäljning och köp av bilar erbjuder de dig också att leasa en MINI Cooper om detta passar dina behov eller budget bättre. De har också en verkstad där de erbjuder service och reparation, samt säljer tillbehör och reservdelar.


 • Arrangerar regelbundet olika event där du kan få prova på att köra spännande nya bilar eller där du får genomgå träning i olika typer av förarteknik, för privat och yrkesmässig körning.
 • Finns smidigt på flera orter i Skåne, vilket medför att du som bor eller jobbar i Skåne aldrig har långt till dem.
 • Erbjuder flera lösningar beroende på dina behov och förutsättningar, däribland leasing.

Här finns Förenade Bil

Malmö, Lund, Helsingborg, Kristianstad, Ängelholm

Förenade bil

M Bilar Group

M Bilar Group grundades 1995 i Eskilstuna, och finns nu som MINI Cooper-återförsäljare och verkstad med anläggningar på ytterligare fyra orter, som en av de största och mest lönsamma i Sverige. De vänder sig till såväl privatpersoner som företag i sin försäljning av bilar, och du kan även leasa en bil från dem om du till exempel enbart behöver den under en viss tid eller inte vill utföra ett helt köp. De kan även hjälpa dig med finansiering av köpet eller leasingen.


 • Blev utsedd till årets bästa försäljare av BMW år 2017 för deras personals stora kunnighet och deras bra kontakt och återkoppling med sina kunder.
 • Kan hjälpa dig med finansiering av ditt köp eller din leasing i form av lån av mindre summor om du behöver det.
 • Erbjuder dig besiktning och reparationer på verkstäderna på alla fem av deras anläggningar.

Här finns M Bilar Group

Eskilstuna, Västerås, Borlänge, Örebro, Mora

M Bilar Group

Lindholms bil

Lindholms bil grundades 1998, och finns numera på två olika orter. De vänder sig både till dig som privatperson och till dig som driver ett företag i sin försäljning av MINI – men låter även dig som bara behöver bilen under en viss tid eller som inte vill eller har möjlighet till att köpa den leasa eller hyra bilen från dem. De hjälper dig även med besiktning och reparationer på sina verkstäder, samt med flera typer av bilvård på deras bilspa.


 • Hämtar upp din bil för besiktning och kör sedan tillbaka den till dig, för att på ett smidigt sätt ge dig mer tid över att lägga på annat.
 • Driver ett bilspa där de erbjuder bilvård av flera olika slag, inklusive keramisk lackförsegling, polering, tvätt och renoveringar.
 • Säljer och leasar inte bara personbilar, utan också bland annat lastbilar och andra transportbilar.

Här finns Lindholms bil

Umeå, Örnsköldsvik

Lindholms bil

Autowåx bil

Autowåx bil är en återförsäljare som grundades 1996. Det är familjeägt, och bedriver fortfarande sin verksamhet inom Karlstad, med ett fokus på bilar som produceras av BMW där MINI Cooper är en av dem. De vänder sig till både privatpersoner och företag, och säljer såväl nya och begagnade bilar, samt tillbehör och reservdelar – och för dig som bara behöver bilen under en viss tid hyr de även ut bilar. I anslutning till anläggningen har de även en verkstad, där de utför besiktning, reparation, rekonditionering och olika typer av bilvård.


 • Har på sin anläggning en restaurang vid namn Isetta Bar, där du kan äta lunch eller fika medan du väntar på besiktningen eller rekonditioneringen av din bil.
 • Är medverkande i satsningen Arbetsmarknadskunskap, där skolungdomar genom praktik får lära sig om yrkeslivet och arbetsmarknaden i Sverige.
 • Har på sin MINI Cooper-verkstad utöver reparation och besiktning även ett fokus på bilvård och rekonditionering.

Här finns Autowåx

Karlstad

Autowåx