Återförsäljare Nissan

Hem / Nissan

Nissan är ett japanskt bilmärke som är mycket populärt i Sverige, och det finns därmed också många olika återförsäljare av Nissan i landet att välja på. Du kan oftast köpa både nya och begagnade exemplar, eller välja att leasa eller hyra bilen i de fall där du bara behöver bilen under en viss period eller inte vill utföra ett helt köp. Du kan på de flesta återförsäljare av Nissan även få din bil besiktigad och reparerad, samt få bilvård och köpa tillbehör och reservdelar. Flera återförsäljare hjälper dig också med finansiering av köpet samt teckning av försäkring för din nya bil.

Bilia

Bilia är en av Europas största återförsäljare av bilar, och har varit verksamma ända sedan 1929. Idag har de cirka 140 anläggningar runt om i Europa, med särskild koncentration i och i närheten av större städer. De säljer bilar av flera märken inklusive Nissan, både begagnade på auktion via webbsidan Bilia Outlet och helt nya bilar, med möjlighet att få bilen hemkörd till dig. På deras verkstäder erbjuder de också reparationer och besiktningar, samt försäljning av reservdelar och tillbehör till din bil.


 • Ger dig erbjudanden, rabatter och bonusar när du använder Biliakortet – inte bara inom bilism, utan också på andra affärer och företag.
 • Kör ut bilen till dig för provkörning samt efter köp om du inte har möjlighet till att själv besöka dem.
 • Utför möten via videolänk om du inte har tid eller möjlighet till att fysiskt ta dig till en av Bilias anläggningar.

Här finns Bilia

Göteborg, Borås, Trollhättan, Uddevalla, Stockholm

Till Bilia

Hedin bil

Hedin bil är en återförsäljare från Borås, som sedan starten 1985 har vuxit enormt och som successivt har brett ut sig geografiskt över landet – både genom att köpa upp mindre verksamheter och genom att starta nya anläggningar – och som därmed finns lätt och smidigt tillgängligt i stora delar av Sverige. De både säljer och köper Nissan – såväl personbilar som lastbilar – och vänder sig till både privatpersoner och företag i sin verksamhet. På sina verkstäder erbjuder de också besiktningar och reparationer.


 • Har anläggningar på väldigt många orter i Sverige, och det går därmed lätt att hitta en av deras filialer inom köravstånd på många håll.
 • Har certifiering för ISO 9001 och ISO 14001 för sitt arbete med miljö och hållbarhet.
 • Hjälper dig med finansiering inför köpet eller leasingen om du behöver detta, samt med försäkringen av din nya bil.

Här finns Hedin bil

Göteborg, Malmö, Stockholm, Bohuslän, Halland, Närke, Skåne, Småland, Södermanland, Västmanland, Uppland, Värmland, Västergötland, Östergötland, Västerbotten, Gästrikland, Jämtland, Norrbotten

Till Hedin bil

Holmgrens bil

Holmgrens bil är en av de största återförsäljarna av bilar i Sverige, och har sedan de grundades år 1960 öppnat många anläggningar på olika orter runt om i landet. De säljer och köper personbilar, men även husvagnar och husbilar, och vänder sig både till dig som privatperson och till dig som driver ett företag. För dig som inte vill köpa din Nissan, eller som bara har behov av den under en begränsad tid, går det även att leasa bilar från dem.


 • Erbjuder på sin verkstad många tjänster, från besiktning till reparation, däribland lagning av stenskott och byte av vindrutor och övriga fönster.
 • Ställer höga krav på sina begagnade bilars kvalitet, med olika garantier beroende på varje bils ålder och körsträcka.
 • Kan genom sitt dotterbolag Holmgrens finans hjälpa dig med finansiering av köp och leasing genom mindre lån och uppdelning av betalning.

Här finns Holmgrens bil

Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Linköping, Norrköping, Nyköping, Nässjö, Skövde, Vetlanda, Vimmerby, Värnamo, Växjö, Örebro

Till Holmgrens bil

Autosöder

Autosöder är en återförsäljare som grundades 1997 i Stockholm, och som sedan dess har vuxit och även kunnat öppna en anläggning i Haninge. Återförsäljaren vänder sig till såväl företagare som privata kunder, och säljer både personbilar och lätta lastbilar från Nissan. De utför på sina verkstäder också besiktning och reparationer, och låter dig låna en av deras personbilar eller skåpbilar medan de gör vid din egen bil. Du kan även få vägassistans av Autosöder, med åtgärd av problem under samma dag när möjligt.


 • Har en lägsta prisgaranti som innebär att de matchar pris hos sina konkurrenter om du skulle hitta samma tjänst för lägre pris hos en annan verkstad eller återförsäljare.
 • Låter dig låna en personbil eller en skåpbil att använda under tiden som din egen bil är på besiktning eller lagning hos dem.
 • Ger dig fri vägassistans som förlängs i samband med service hos dem.

Här finns Autosöder

Stockholm, Haninge

Till Autosöder

BilByter

BilByter är en återförsäljare som grundades 1971 i Linköping, men som sedan dess har expanderat och nu har ytterligare en anläggning i Norrköping. De vänder sig till både företag och privatperson, och säljer både nya och begagnade Nissan. För dig som inte vill genomföra ett helt köp eller som inte behöver bilen mer än under en viss period kan du också hyra eller leasa en bil från dem. De har även certifierade verkstäder på båda anläggningarna, där de kan reparera eller besiktiga din bil.


 • Blev utsedd till årets försäljare av Nissan i Norden år 2017 – samma år som de började sin försäljning av Nissans bilar.
 • Erbjuder däckhotell där du kan förvara dina sommar- respektive vinterdäck när du använder den andra uppsättningen – och byter däcken åt dig.
 • Erbjuder dig vägassistans under de tre första åren efter att du har köpt en ny bil.

Här finns Bilbyter

Linköping, Norrköping

Till BilByter

Ivars bil

Ivars bil är en välkänd återförsäljare som grundades 1957 av bröderna Ivar och Åke Ericsson, och som har kommit att bli en av de största Nissan-återförsäljarna i Norrland, med anläggningar i Hoting, Sollefteå och Storuman. Återförsäljaren vänder sig till både privata kunder och företag, och säljer såväl nya som begagnade bilar, med både personbilar och transportbilar i utbudet, samt med möjlighet för att leasa bilen. Du kan även få besiktningar och reparationer utförda på deras verkstäder, för både privat- och transportbilar.


 • En av de största och äldsta återförsäljarna av bilar i Norrland, med ett av de största utbuden begagnade bilar.
 • Bedriver sedan 1984 i närheten av anläggningen i Hoting ett bilmuseum med en av de största samlingarna bilar och motorcyklar i Europa.
 • Har verkstäder på alla sina tre anläggningar samt i Sorsele, där du kan få din bil besiktigad eller reparerad.

Här finns Ivars bil

Hoting, Sollefteå, Storuman

Till Ivars bil

Landrins bil

Landrins bil grundades 1968, och är därmed en av Sveriges äldsta fortfarande verksamma återförsäljare av bilar. De har sedan starten vuxit, och finns numera på sju orter i Sverige, med en stor geografisk spridning. De vänder sig till både företag och privat, och har ett stort utbud av olika typer av Nissan-modeller som går att köpa eller leasa – däribland personbilar, transport- och lastbilar, husvagnar och husbilar. På deras verkstäder kan du också få alla dessa reparerade eller besiktigade.


 • Vidareutbildar kontinuerligt sin personal för att de ska kunna erbjuda dig den allra mest uppdaterade expertisen och kunskapen.
 • Har en stor geografisk spridning över landet, med anläggningar på sju olika orter från den nordligaste i Sundsvall till den sydligaste i Lund.
 • Bedriver många verkstadstjänster, inklusive lagning eller byte av vindrutor och stenskott, samt försäljning av reservdelar och tillbehör.

Här finns Landrins bil

Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Västervik, Vimmerby, Lund

Till Landrins

Bilstjärnan

Bilstjärnan är en återförsäljare som grundades 2014 i Falun, och som ingår i koncernen Mobility Motors Sweden. De vänder sig till både privatpersoner och företag, och erbjuder begagnade och nya personbilar, transportbilar och lastbilar från Nissan. De bedriver även en verkstad där de besiktigar och lagar din bil, samt utför bilvård såsom lackering och säljer reservdelar och tillbehör till din bil. Du kan även få hjälp med finansiering av köpet, samt hjälp med att teckna försäkring för din nya bil.


 • Är klimatneutrala genom att kompensera för de utsläpp som de ger upphov till i sin verksamhet, samtidig som de också arbetar för att minska de utsläpp som de gör.
 • Ger dig hjälp med att finansiera köpet, exempelvis genom att göra en uppdelning av betalningen eller lån.
 • Har kvalitetscertifiering i enlighet med ISO 9001:2015 i och med sitt arbete med kundernas behov som utgångspunkt.

Här finns Bilstjärnan

Falun

Till Bilstjärnan

Nordmarkens motor

Nordmarkens motor grundades 1986 i Årjång, först enbart som en verkstad för besiktning, innan de expanderade med försäljning och öppnade upp ytterligare en anläggning i Karlstad. De vänder sig till såväl företag som privatpersoner, och säljer både nya och begagnade bilar – samt erbjuder leasing för dig som vet att du bara kommer behöva bilen under en viss tid eller som inte vill köpa den. De utför på sina verkstäder besiktning och reparationer, samt bedriver ett däckhotell där du kan förvara dina vinter- och sommardäck.


 • Erbjuder hjälp med finansiering på flera sätt, inklusive lån, uppdelning av betalning eller leasing, för att du ska kunna få den bil du önskar eller behöver.
 • Har certifieringen Godkänd bilverkstad som garanterar bra kvalitet i deras verksamhet inom tjänster relaterade till verkstad och besiktning.
 • Erbjuder förvaring av sommar- respektive vinterdäck när du inte använder dem på deras däckhotell.

Här finns Nordmarkens motor

Karlstad, Årjäng

Till Nordmarkens motor

Team Autocar

Team Autocar är en återförsäljare som grundades 1981 i Åkersberga, och som sedan dess har expanderat till tre anläggningar, med både försäljning och verkstad i Österåker, enbart verkstad i Norrtälje, och enbart försäljning i Arlandastad. De både köper och säljer begagnade och nya personbilar och transportbilar, och vänder sig till såväl privatpersoner som företag. Team Autocar är också certifierad som Godkänd bilverkstad, och utför reparationer och besiktningar på din bil – och låter dig använda en lånebil under tiden som jobbet utförs.


 • Driver verkstäder som båda är certifierade som Godkänd bilverkstad, med möjlighet till att låna en bil medan din egen besiktigas eller lagas.
 • Utför genom Team Autocar Rekond tvätt och rekonditionering av din bil – både in- och utvändigt efter dina önskemål, och både för personbil och större typer av bilar.
 • Erbjuder hämtning och lämning av bil för dig som bor nära deras anläggning.

Här finns Team Autocar

Österåker, Arlandastad, Norrtälje

Till Autocar

Öhmans bil

Öhmans bil är en familjeägd återförsäljare som grundades 1954 i Sundsvall, och som är en av de äldsta fortfarande verksamma återförsäljarna av bilar i Sverige. De vänder sig både till dig som privatperson och till dig som driver ett företag, och säljer både begagnade och nya bilar – såväl personbilar som transportbilar. De har på anläggningen också en verkstad, där du kan få bilen besiktigad eller reparerad, köpa reservdelar och tillbehör, samt förvara dina däck på däckhotell när de inte används.


 • Är en auktoriserad återförsäljare och verkstad med anslutning till Motorbranschens riksförbund.
 • Erbjuder startmotorer som inte bara fungerar till personbilar, utan också till exempelvis båtar, lastbilar och traktorer.
 • Erbjuder förvaring av dina sommar- eller vinterdäck på företagets däckhotell när du inte använder dem, för dig som inte har tillräckligt med utrymme till dem i hemmet eller på arbetsplatsen.

Här finns Öhmans bil

Sundsvall

Till Öhmans bil