Aston Martin DB 11

Hem / Aston Martin DB 11

Aston Martin DB 11 är utan tvekan en av de främsta drömbilarna som finns i världen idag. Har du råd att köpa dig en Aston Martin DB 11 har du troligtvis en hel del pengar på fickan. Den här sportiga bilen kommer från den brittiska biltillverkaren Aston Martin, och det är även bilens namn. Till Aston Martin DB 11 har man valt att använda sig av en unik bottenplatta och V-12 motor.

Aston Martin DB11 pris

Som tidigare nämnt kommer du att behöva vara beredd på att lägga ut en hel del pengar om det är en Aston Martin DB 11 som du vill investera i. Den här bilen skiljer sig mycket från sina konkurrenter med sin kraftfulla motor och dubbla turboaggregat, men också med sitt otroligt höga pris. Räkna med ett Aston Martin DB11 pris på 1 900 000 svenska kronor.

Begagnad Aston Martin

Alla Aston Martin bilar är dock inte lika kostsamma som deras DB 11, men även för en begagnad Aston Martin bil kommer du att behöva vara beredd på att betala en hel del. Räkna med ett pris på från ca 475 000 kr till 795 000 kr för en begagnad DB9 och en kostnad på 459 900 kr till 1 345 000 kr för en Aston Martin V8.

Aston Martin DB11

Aston Martin modeller

Det finns mängder med olika Aston Martin modeller som du kan välja mellan när du är ute efter en brittisk sportbil i den högre prisklassen. Här hittar du bland annat Aston Martin DB11 och DB9, men också Vanquish, Vantage, Rapide och Cygnet. Rapide lanserades år 2010 och är den modell som skiljer sig mest från de andra. Bilen har nämligen gott om plats och är utrustad med fyra dörrar.

Aston Martin Vanquish


Aston Martin Vanquish är en riktigt snygg bil som passar för dig som söker en sportbil som är exklusiv som få. Bilen håller sig till det klassiska konceptet och har en frontmonterad V12 eller V8 motor. Läs mer på vår sida om just Aston Martin Vanquish.

Aston Martin DB5


Aston Martin DB5 är en modern version av DB4 och är utrustad med en större motor. Karossen har man valt att behålla enligt tidigare utförande, men bilen är utrustad med fem växlar.

Aston Martin Rapide S


Aston Martin Rapide S har ett betydligt större baksäte och är utrustad med fyra dörrar, vilket skiljer sig från tillverkarens andra modeller.

Vulcan Aston Martin


Vulcan Aston Martin är en bil som är specifikt framtagen för att användas på en racingbana och därför kan du inte registrera den för vanliga vägar. Sammanlagt finns ca 24 exemplar av bilen.